Zöld nap és ballagás az iskolában


A 2015/16-os tanévben a ballagást megelőző napon a nyolcadikosoknak zöld napjuk volt. 2016. június 11-én aztán ünneplőbe öltözve érkeztek a ballagási ünnepségre, ahol az alsós osztályok által feldíszített kapu, folyosó, osztályajtó, tanterem várta őket.


Esemény időpontja: 2016.06.11
2016-06-10

A 2015/16-os tanévben a ballagást megelőző napon a nyolcadikosoknak zöld napjuk volt.
Maskarába öltözve, kifestve érkeztek az iskolába, majd osztályfőnökükkel az élen, vidáman búcsúztak a falutól.

Megjárták a polgármesteri hivatalt, takarék szövetkezetet, boltokat, majd a játszótéren vették birtokba a játékokat.

Tízórai után az iskola többi tanulójával kapcsolódtak a sárga, zöld, fehér és fekete csapatok MÉTA vetélkedőjébe.

2016. június 11-én aztán ünneplőbe öltözve érkeztek a ballagási ünnepségre, ahol az alsós osztályok által feldíszített kapu, folyosó, osztályajtó, tanterem várta őket.
Mikor az iskolacsengő megszólalt, az udvaron már a vendégek sokasága várta a ballagókat, kiket az ikola igazgatója, János Zoltán és osztályfőnökük, Nagy László vezetett.

A himnusz meghallgatása után János Zoltán búcsúztatta a végzősöket, kiemelve, hogy mindegyiküknek volt olyan pozitív érdeme, amire büszke lehet.

Berta Stefánia nyolc évig kitűnő tanuló volt, de a matematika, versmondó és sport versenyeken is sikeres volt, ezért neve az iskola díszkönyvébe is bekerült.

Gőri Réka sportteljesítménye, közösségi munkája, Sára Beatrix jó tanulmányi eredménye, Csótár László, Domokos Tibor, Tokai Dávid, Szelindi Szilárd, Koller Patrik, Pintér Benjamin sportteljesítménye elismerésre méltó.
Berger István közösségi munkája és segítőkészsége dicséretes, Karácsony Dávid és Katona Cintina az iskolai műsorok aktív szereplői voltak.

Búcsúztattak a hetedikesek, búcsúztak a nyolcadikosok, átadták a zászlót, végül felengedték a lufikat.

A nap vidám befejezése a bankett lesz.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban