A Béri Balogh Ádám Általános Iskola farsangja


2017. február 14-én került sor az iskola farsangi mulatságára.


Esemény időpontja: 2017.02.10
2017-02-12

2017. február 14-én került sor az iskola farsangi mulatságára.

Rónai Angyalka tanító a jelmezes felvonulás előtt köszöntötte a vendégeket, és köszönetet mondott a szülőknek, vállalkozóknak az adományokért, és mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak a farsang sikeres lebonyolításához. Terem díszítésért, szendvics készítésért, sütemények sütéséért.

A jelmezes felvonulás sorszámok szerint történt.

A közönség biztató tapsa mellett léptek színpadra a Pókember, a Boszorkány, a Lovag, a Borz, a Farkas, a Denevér, Szörnyella, Spongyabob, ismét egy Boszorkány, a 101 kiskutya, Vaiana, a Szőlő, Méhecske, Nyalóka, Sündisznó, Ronaldó a focista, Dinó, újabb Boszorkány, Rapper, Szörnyella és három kiskutya, a Fáraó, az Ördög, a Vámpír és Zombik, végül egy magányos Zombi.

A szülői munkaközössségtől minden jelmezes csokit kapott.

Amíg a zsűri tanácskozásra vonult, a büfében szendvicset, süteményeket, üdítőt vásároltak az éhes és szomjas résztvevők.

Az eredményhirdetésre ismét felsorakoztak a jelmezesek, és megtudtuk, hogy a csoportos jelmezeknél mindkét Szörnyella a kiskutyáikkal első helyezett lett, másodikként pedig a Vámpír és Zombik futottak be.
Az egyéni jelmezek között első helyezést a Szőlő, a másodikat a Fáraó, a harmadikat Vaina érdemelte ki a zsűri ítélete alapján.
A díjazottak jutalma torta, vagy könyv volt.

Az igazi móka ez után vette kezdetét.

Vásárolni lehetett szívküldi, bál szívkirálynő és bál szívkirály szavazócédulát, de gyorsan fogytak a tombolajegyek is.

A bál szívkirálya Csicsó Erik lett, a jelmezesek közönségszavazatát pedig a Spongyabob szerezte meg.

Az SzMk és Diákönkormányzat közös rendezvényének bevétele az év végi ingyenes iskolai kirándulás kiadásaihoz járul hozzá.



Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban