Látványos eredmények a művészeti oktatás terén


A 2016/17-es tanévben a rajz szakkör és az első osztály tanulói Pálfiné Ament Ágnes felkészítésével a meghirdetett rajzpályázatokon sorra aratták az elismeréseket.


Esemény időpontja: 2017.06.13
2017-06-24

A 2016/17-es tanévben a rajz szakkör és az első osztály tanulói Pálfiné Ament Ágnes felkészítésével a meghirdetett rajzpályázatokon sorra aratták az elismeréseket.

A Debreceni Országos rajzpályázaton Intézményi díjban és könyvjutalomba részesült Pálfi Leila Alida, könyvjutalmat kaptak: Schvarcz Emma, Schüszler Anna, Domokos Boglárka, Potyondi Luca.


A Mécs László Országos gyermekrajz pályázaton Schvarcz Emma harmadik helyezett lett.


Az Alkosd újra – Tamási AMI rajzpályázat díjazottjai Pálfi Leila Alida és Potyondi Luca.

A Szedresi Lovas udvarház Országos rajzpályázatán Pompás díjasok: Erdei Rebeka (okleveles), Schvarcz Emma (okleveles), kiállított munkájukért emléklapot kaptak: Domokos Boglárka, Domokos Máté, Szabó Zsóka, Szabó János, Horváth Edina, Mali Réka.
Pálfiné Ament Ágnes felkésztő tanári díjban részesült.


A Miénk a vár országos rajzpályázatot Budapest írta ki, ahol az egész első osztály dicséretet kapott.
Résztvevők: Pálfi Loránd, Szabó János, Hazan Dominik, Mali Réka.
Domokos Máté első helyezett, Bencze Vanessza első helyezett.


A Tolna megyei gyermekrajz pályázaton díjazottak voltak és oklevelet kaptak Szabó Zsóka, Horváth Edina, Pesti Zsombor, Pálfi Leila Alida.

A „Kölesdi Értékek Tára”címmel kiírt rajzpályázat kiállításának megnyitója 2017. június 10-kén a IX. Kölesdi Falunapon volt, melynek munkáit Kovács Ferenc művésztanár értékelte.

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban