Erzsébet tábor Kölesden


A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskola Erzsébet táborra beadott pályázata 46 tanulónak adott lehetőséget 2017. július 3-tól július 7-ig, hogy a nyári szünet napjait hasznossá tegye.


Esemény időpontja: 2017.07.07
2017-07-10

A Napközi Erzsébet-tábor turnusainak időtartama alatt napi négyszeri bőséges étkezést, valamint napközi táboroztatási szolgáltatást biztosít.
A turnus időtartama 5 nap, amely hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között nyújt napközbeni foglalkozást a gyermekek számára.

A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskola pályázata 46 tanulónak adott lehetőséget, hogy a nyári szünet napjait hasznossá tegye.

A tábor célja többek között az egészséges és környezettudatos életmódra nevelés, jó kapcsolatok kialakítása, a kézművesség és sport szeretetének kialakítása.

A kölesdi tábort szervező, foglalkozásokat vezető nevelők János Zoltán, Gyenesné Maráczi Henrietta, Mester Katalin és Pálfiné Ament Ágnes.

A pályázat anyagi fedezetére kért összeget az iskola megkapta, melyből a résztvevők napi négyszeri étkezését biztosították, de ebből kapott minden résztvevő egy ERZSÉBET TÁBOR feliratú pólót is.
A kézműves foglalkozásokhoz eszközöket és anyagokat, a sportfoglalkozásokhoz trambulint, kosárpalánkot, lengőtekét, aerobik szőnyeget és asztali tenisz asztalt vásároltak.

A változatos tevékenységek során macskát, may párnát, halacskás tolltartót, fakanál bábot készítettek, könyvjelzőt és borítékot hajtogattak, pólót batikoltak.
A „Mitől jó az ember” rajzpályázatra festettek, festéssel és origami munkával akváriumot készítettek, miközben labdás ügyességi és népi játékokat játszottak, asztali tenisz, kézilabda és kosármérkőzéseken versenyeztek egymással.

Jó erőpróba volt a 15km-es kerékpártúra.

Az utolsó nap kirándulásán a pörbölyi kisvasúton utaztak, kiállítást látogattak, és a tanösvény rejtelmeit kutatták.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban